GeoAdvent 2018 – week 4

De vierde week van GeoAdvent 2018 is wat korter, omdat er nu eenmaal geen 4 volle weken tussen de 1e en 25e van December zitten.

Na de 25 worden er geen nieuwe opdrachten meer op onze website gezet, maar dat wil niet zeggen dat je de nog niet geopende vakjes in de kalender niet alsnog kan openen. De kalender blijft online en beschikbaar, dus als het in de komende maanden beter uitkomt, kan je gewoon nog verder aanvullen.

Opdrachten

22 Alles klaar?

Vandaag was de opdracht om bij een event te zijn. Het ging specifiek om een ‘attended’-log. Op de 7e kon je al een ‘will attend’ loggen en bij uitzondering kon je vandaag hetzelfde event nog een keer loggen.

22 Alles klaar?

Het is 2018. De opdracht voor vandaag was om een geocache te loggen waar een 1 EN een 8 in de GC-code of de naam van de cache zat.

Er zijn er veel gevonden. Blijkbaar beginnen de GC-codes nu met een 8 en daarom zijn een hoop nieuwe caches gelogd.

24 Een piek in de boom

We zochten hier weer naar een wat moeilijkere geocache, deze keer gericht op het terrein. Nu is een 2.5 nog niet onoverbrugbaar, maar we hebben gezien dat er wel naar gezocht moest worden.

25 De ballen in de boom

We hadden eerder al eens gekeken naar een aantal container-formaten. Vandaag was de vraag om een geocache te loggen in de container-formaten die we nog niet eerder gevraagd hadden.

Op naar 2019

Als je de kalender nog niet gelogd hebt kan je daar gewoon meer verder gaan. De kalender blijft gewoon bestaan.

De banners

We hebben jullie iets beloofd met banners en ze zien er veelbelovend uit. Wie voor 1 januari 2019 in zijn kalender 25 of meer goedgekeurde opdrachten heeft staan krijgt een banner met iets extra’s. Log je daarna? Geen probleem, dan krijg je nog steeds een banner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *